Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

TCM Herbs Nápoj nebeskej víly 100 g

Náš TIP

Výpredaj!

Nápoj nebeské víly 100 g Zväčšiť
Doplnok stravy.

20,80 € s DPH

-0,20 €

21,00 € s DPH

TCM Herbs

Dostupnosť: Skladom

Zloženie (koncentrovaný bylinný prášek 1:5)čínský divoký jam - kořen 90%, skořicovník čínský - kůra 10%.
Dávkovanie: 100 g tohto koncentrovaného prášku zodpovedá 500 g bežného sušeného čaju. Doporučená denná dávka je 4 g koncentrátu, 1 x denne vždy 4 odmerky v priebehu dňa. Deti do 12 rokov užívajú polovičnú dávku. Nemá žiadne toxické účinky, môže sa užívať dlhodobo, bez toho, aby hrozilo predávkovanie. Tento nápoj je obzvlášť vhodný pre všetkých, ktorí užívajú akékoľvek syntetické hormóny ako je hormonálna antikoncepcia (i hormonálne teliesko), klimakterické hormóny, hormóny štítnej žľazy, kortikoidy…), prevencia osteoporózy a cukrovky.

Príprava: Prášok sa zaleje cca 2 dcl horúcej vody. Po rozmiešaní sa popíja teplý.

 Balenie: 100 g (obsah bylín v max. možné koncentrácii 1:5, čo v našom prípade zodpovedá 500 g čerstvých bylín)

Upozornenie: Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nepoužívať (podľa tradičnej čínskej medicíny) v prípade – nadbytku vlhka SHI v strednom ohnisku ZHONG JIAO, rovnako neužívať súčasne s múčnymi jedlami (napr. týmto nápojom zapíjať pečivo) - vždy minimálne 2 hodiny odstup od týchto potravín.

TCM Herbs® bola založená v roku 2001 MUDr. Petrom Hoffmannom, ktorý je tiež majiteľom tejto firmy, ktorá vlastní dovozné práva na import 100% prírodných bylinných produktov z Číny a z Belgicka (Taiwan). Ako už názov napovedá, skratka TCM (Traditional Chinese Medicine) znamená vo svete tradičnú čínsku medicínu a Herbs zase byliny. Spoločnosť vyvinula svoje know how, ktoré MUDr. Petr Hoffmann získal dlhoročnými skúsenosťami vo svojej praxi v tomto odbore a jeho liečebné postupy sú duchovným vlastníctvom a devízou tejto spoločnosti. Firma sa zaoberá tradičnou čínskou medicínou a jej bylinnými produktmi, tj. Dovozom, vývozom, maloobchodným a veľkoobchodným predajom, distribúciou a zásielkovou službou, publikačnou činnosťou, školením, propagáciou v médiách a poradenskou činnosťou v oblasti tradičnej čínskej medicíny.

Dodávateľ: TCM Herbs, s.r.o., U Čierne veže 315/6, 370 01, České Budějovice - České Budějovice 1

Zdroj: www.patentnimedicina.cz

Napísať recenziu

TCM Herbs Nápoj nebeskej víly 100 g

TCM Herbs Nápoj nebeskej víly 100 g

Doplnok stravy.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.