Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

TCM Herbs Prebudenie šípkovej princezny (v prášku) 30 g

Probuzení šípkové princezny 30 g Zväčšiť
Doplnok stravy.

15,20 € s DPH

TCM Herbs

Dostupnosť: Skladom

Zloženie (1 g vyrobený z 5 g bylín): Agnacast - plod, děhel čínsky - koreň, děhel čínsky - koncová časť koreňa.

Dávkovanie: Ženy užívajú 2 odmerky bylinného prášku 1 × denne ráno po celú dobu cyklu (aj počas menštruačného krvácania!), Od ovulácie až do začiatku menštruačného krvácania (cca 1 týždeň) sa potom zvyšuje dávka na 4 odmerky 1 × denne. Prášok sa zaleje 2 dcl horúcej vody a potom teplý vypije. Táto bylinná zmes sa môže užívať dlhodobo, bez prerušenia a bez vedľajších účinkov, pretože veľmi jemne, nenásilne a nepriamo (pomocou tzv. Spätnej osi: hypofýza - štítna žľaza - vaječníky) upravuje a harmonizuje hormonálnu nerovnováhu. Minimálna dĺžka užívania je 3-6 mesiacov, ale možno možné ju predĺžiť aj na rok či dlhšie, v závislosti na hormonálnej dysbalanciu. Možno užívať aj preventívne, pretože každá žena stráca pri menzes krv a je potrebné ju dopĺňať. Optimálne je tento bylinný prášok pridať do ranného Nápoje čínskych MUDRcov, čím vznikne aj celkom chutí, horkosladké káva '. Rovnako tak možno pridať tento bylinný prášok aj do Nápoje nebeskej víly, pokiaľ tomu príznaky zodpovedajú, ktorý posilňuje hlavne YIN a krv XUE, zatiaľ čo Prebudenie šípovej princeznej posilňuje YANG, krv XUE a odstraňuje stagnáciu energie čchi QI ZHI a blokádu krvi YU XUE.
Muži užívajú vždy konštantný dávku po celý mesiac (neb nemajú ovuláciu ...), teda 2 odmerky bylinného prášku, ktorý opäť možné pridať ideálne do Nápoje čínskych MUDRcov.

Balenie: 30 g

Upozornenie: Doplnok stravy. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu a tme pri teplote 15-25 ° C. Chráňte pred mrazom. Nepoužívať (podľa tradičnej čínskej medicíny) v prípade tehotenstva.

TCM Herbs® bola založená v roku 2001 MUDr. Petrom Hoffmannom, ktorý je tiež majiteľom tejto firmy, ktorá vlastní dovozné práva na import 100% prírodných bylinných produktov z Číny a z Belgicka (Taiwan). Ako už názov napovedá, skratka TCM (Traditional Chinese Medicine) znamená vo svete tradičnú čínsku medicínu a Herbs zase byliny. Spoločnosť vyvinula svoje know how, ktoré MUDr. Petr Hoffmann získal dlhoročnými skúsenosťami vo svojej praxi v tomto odbore a jeho liečebné postupy sú duchovným vlastníctvom a devízou tejto spoločnosti. Firma sa zaoberá tradičnou čínskou medicínou a jej bylinnými produktmi, tj. Dovozom, vývozom, maloobchodným a veľkoobchodným predajom, distribúciou a zásielkovou službou, publikačnou činnosťou, školením, propagáciou v médiách a poradenskou činnosťou v oblasti tradičnej čínskej medicíny.

Dodávateľ: TCM Herbs, s.r.o., U Čierne veže 315/6, 370 01, České Budějovice - České Budějovice 1

Zdroj: www.patentnimedicina.cz

Napísať recenziu

TCM Herbs Prebudenie šípkovej princezny (v prášku) 30 g

TCM Herbs Prebudenie šípkovej princezny (v prášku) 30 g

Doplnok stravy.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.