Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Keramický difuzér 80 ml

Výpredaj!

Nobilis Tilia Keramický difuzér Zväčšiť

Keramický difuzér s šetrným ultrazvukovým odparovaním a jemným podsvietením.

39,58 € s DPH

-1,21 €

40,79 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Biely keramický difuzér čistého zenového dizajne kombinuje blahodarné účinky aromaterapie a svetla. Rozptyľuje éterické oleje bez zahrievania pomocou vody a ultrazvuku a éterické oleje si tak zachovávajú všetky vlastnosti, dôležité pre ich aktívnu účinok v ovzduší. Jemné svetlené lúče voliteľné farby v odtieňoch červenej, oranžovej, žltej, zelenej, fialovej a modrej prežarujú keramickým tienidlom a podporujú vašu momentálnu náladu alebo dopĺňajú atmosféru priestoru. Podfarbenie môžete aj vypnúť. Difuzér decentne rozptyľuje do ovzdušia jemnú hmlu, ktorá so sebou nesie vôňu éterických olejov. Ak hladina vody klesne príliš nízko, difuzér sa automaticky vypne. Keramický difuzér je vhodný pre každodenné použitie pre priestory do 30 m2. Jeho relaxačné účinky oceníte ako v domácom, tak v pracovnom prostredí.
Použitie: Naplňte vnútorný nádobku vodou alebo hydrolátom (pravú kvetovú vodou) a pridajte 5-15 kvapiek vybraného 100% prírodného éterického oleja alebo zmesi éterických olejov. Difuzér uzavrite a prístroj zapnite podľa návodu. Do difuzéra nepatria rastlinné oleje. Podrobný návod na použitie a čistenie zariadení je súčasťou difuzéru.

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Keramický difuzér 80 ml

Nobilis Tilia Keramický difuzér 80 ml

Keramický difuzér s šetrným ultrazvukovým odparovaním a jemným podsvietením.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.