Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Naturalis Aróma Difuzér 400ml

Výpredaj!

Naturalis Aróma Difuzér Naturalis 400ml Zväčšiť
Aróma difuzér je nenahraditeľný pomocník nielen v aromaterapii, ale aj v celej rade kliník zameraných na liečenie respiračných ochorení, domácností či kancelárií. Vďaka ultrasonickej technológii sa voda nezahrieva, čím zostáva zachovaná kvalita éterických olejov. Prevoňajte svoju domácnosť napr. Esenciálnym limetovým olejom a doprajte si chvíľu pohody napr. Vo svojom obývacej izbe.

44,50 € s DPH

-9,25 €

53,75 € s DPH

Naturalis

Dostupnosť: Skladom

Účinky aróma difuzéra: Počiatky používania istých foriem aróma difúzorov sú staré stovky až tisícky rokov. Najskôr sa vonné byliny nahrievali v kotlíku nad zapáleným ohňom. Súčasné moderné aróma difúzory sú riadené elektronicky a hlavne sú šetrné k samotným éterickým olejom. Najčastejšie použitie aróma difúzorov má 3 roviny. Prvý z nich je odborné liečenie dýchacích, nervových, kožných či ľahkých psychických ochorení pomocou aromaterapie. V tejto fáze špecialista na prírodné medicínu / bylinné silice / aromaterapii podrobne zmonitorujeme zdravotný stav pacienta a pripraví špeciálnou zmesi esenciálnych olejov, ktoré majú blahodarné účinky na daný konkrétny zdravotný problém. Výsledkom je utlmenie či vymiznutia symptómov a hlavne eliminovanie príčiny zdravotné komplikácie. Druhým najčastejším dôvodom používania aróma difúzorov je navodenie priateľskej atmosféry pri cvičení jogy, pilates, stretchingu či iných športoch. Vďaka príjemnej vôni sa telo dokáže uvoľniť a zrelaxovať, čím podčiarkne účinok relaxačné fyzickej aktivity. A tretím najčastejším dôvodom používania aróma difúzorov je prevoňanie a zdezinfikování vzduchu v uzavretých miestnostiach. Najčastejšie nimi sú kancelárie, zasadačky, komerčné obchody či obývanej miestnosti v byte či rodinnom baráčku. Vďaka správne zvoleným esenciálnym olejom (tiež nazývaným aróma olej, vonný olej, silica, esenciálny olej atp.) Požadavanou miestnosť krásne prevoniate, čím urobíte dojem na svojich blízkych či prichádzajúcich hostí.

Použitie aróma difuzéra: Použitie aróma difuzéra je veľmi jednoduché. Stačí len odkryť horné veko, naliať dovnútra ľubovoľné množstvo vody (odporúčame 100 ml až 300 ml), do vody nakvapkať cca 2-3 kvapky prírodného esenciálneho oleja na 100 ml vody, zavrieť horné veko a následne difuzér pripojiť cez kábel (ktorý je súčasťou balenia ) do zásuvky. Následne len stlačíte jedno tlačidlo a difuzér je v prevádzke.

Technické parametre aróma difuzéra: Aróma Difúzor Naturalis používa špeciálny ultrasonický princíp, ktorý atomizuje vodu aj prítomný esenciálny olej. Výsledkom je, že sa voda nezahrieva, esenciálny olej zostane v 100% kvalite, nijako sa neznehodnotí (čo často býva u sviečkových aróma lámp) a okrem krásne nezmenenej vône blahodárne pôsobí aj na naše zdravie. Éterický olej spolu s vodou sa do ovzdušia uvoľňuje postupne a to vrchnou časťou difuzéra. Do niekoľkých sekúnd od zapnutia teda uvidíte jemnú, ľahko chladnú a krásne voňajúce "hmlu". Súčasť plášťa difúzora je dizajn "kvapky", ktorá je podsvietená decentným farebným svetlom. Navoliť si môžete modrú, fialovú, zelenú, žltú či červenú farbu napr. Podľa designu miestnosti, aktuálna situácia (pre aktívnejší fyzikou záťaž sa hodí červená, pre relaxáciu zase svetlo žltá) či Vašej momentálnej nálady.

Objem   400 ml
Technológia  Ultrasonický princíp
Napájanie  Adaptér do zásuvky. Výsledné napätie je 24 V 
Rozmery  16,8 cm x 16 cm 
 Výkon  14 W
 Materiál  PP / ABS / PC Dizajn Drevo / bambus 
Možnosť automatického vypnutia za 1 hodinu, 3 hodiny či 6 hodín 
Automatické vypnutie v prípade nedostatku vody v nádrži Áno  Áno

Naturalis je česká značka zelených potravín a superpotravín špičkovej kvality. Doplnky stravy Naturalis patrí medzi najkvalitnejšie produkty na českom i zahraničnom trhu. Všetky produkty majú rad certifikátov kvality medzi ktoré patrí USDA, RAW, BIO, Kosher či vegan. Všetky tieto informácie svedčia o prvotriednej kvalite, pôvode, spracovanie, balenie aj distribúciu produktov.

Dodávateľ: Gloobe corp. s.r.o., Zelená 487, 252 62 Horoměřice

Napísať recenziu

Naturalis Aróma Difuzér 400ml

Naturalis Aróma Difuzér 400ml

Aróma difuzér je nenahraditeľný pomocník nielen v aromaterapii, ale aj v celej rade kliník zameraných na liečenie respiračných ochorení, domácností či kancelárií. Vďaka ultrasonickej technológii sa voda nezahrieva, čím zostáva zachovaná kvalita éterických olejov. Prevoňajte svoju domácnosť napr. Esenciálnym limetovým olejom a doprajte si chvíľu pohody napr. Vo svojom obývacej izbe.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.
  • 08. 04. 2024
    • spolahlivost, cena