Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Cytosan + Cytosan Inovum 180ks

Náš TIP

Výpredaj!

Energy Cytosan + Cytosan Inovum 180ks Zväčšiť
Doplnky stravy. Cytosan je bioinformačný širokospektrálny regeneračný prípravok s obsahom prírodných látok a informácií rastlín a minerálov, ktorý neobsahuje žiadne konzervačné látky ani syntetické farbivá a cukry. Cytosan Inovum je bioinformačný širokospektrálny regeneračný prípravok s obsahom zmesi humínových látok, silymarínu, kyseliny jantárovej a zeleného ílu.

59,00 € s DPH

-5,64 €

64,64 € s DPH

Energy

Dostupnosť: Skladom

Cytosan ovplyvňuje a harmonizuje predovšetkým dráhy hrubého a tenkého čreva, žalúdka, pečene, žlčníka, sleziny, dráhy riadiacu, ústrednú, jinovú pätnej a celý rad ďalších, ktoré sú na uvedené meridiány napojené. Vyrovnaním energie eliminuje Cytosan celý rad problémov spojených s disharmóniou v týchto dráhach. Prípravok Cytosan je vyrobený z humátov obsiahnutých v rašeline a v mladom hnedom uhlí. Ich jedinečné ochranné účinky si môžete vyskúšať sami ako pri vnútornom užívaní Cytosanu, tak pri vonkajšom použití v kréme Cytovital, ktorý tiež obsahuje vysoké množstvo tejto unikátnej substancie. Cytosan možno úspešne kombinovať s krémom Cytovital, ktorý pre vysoký obsah humínových výťažkov najpriaznivejšie ovplyvňuje regeneráciu pokožky.

Cytosan Inovum harmonizuje predovšetkým dráhy hrubého a tenkého čreva, žalúdka, pečene, žlčníka, sleziny a dráhu riadiacu. Má výrazný vplyv na detoxikáciu tráviaceho traktu a zásobenie organizmu minerálmi a stopovými prvkami.

Zloženie v 1 kapsuli:

Cytosan: Lignohumát draselný 492,8 mg, Silymarín 55 mg, Kyselina jantárová 2,2 mg;

Cytosan Inovum: Lignohumát draselný 358.4 mg, Rašelinový humát 50 mg, Zelený íl (Solum fullonum) 50 mg, Silymarín 40 mg, Kyselina jantárová 1,6 mg

Prídavné látky: želatína

Dávkovanie: Cytosan: Užívajte deti od 12 rokov a dospelí 1 kapsula denne (max. 3 kapsule denne), deti 6-12 rokov 1 kapsula denne (max. 2 kapsule denne), deti 3-6 rokov 1/2 kapsula denne. Počas užívania je nevyhnutné zvýšiť príjem tekutín a neužívať prípravok trvalo. Pri maximálnom dávkovaní odporúčame dodržiavať rannú toaletu vzhľadom na možnosť redšieho črevného obsahu. Po 2-4 týždňoch užívania je nutná 1 týždeň pauza. Pre optimálnu účinnosť odporúčame užívať po dobu 2-3 mesiacov.

Dávkovanie: Cytosan Inovum: Užívajte deti 3-6 rokov 1/2 kapsuly denne v teplom čaji sladenom medom. Deti 6-12 rokov 1 kapsula denne. Dospelí a deti od 12 rokov 1-2 kapsule denne, pre rýchlu aktiváciu možno až 3 kapsuly denne. Po 2-4 týždňoch užívania je nutná 1 týždeň pauza. Pre optimálnu účinnosť odporúčame užívať po dobu 2-3 mesiacov. Intenzívna pleťová maska: Rozpustite obsah kapsuly v malom množstve vody alebo prípravku Fytomineral a získate intenzívnu regeneračnú pleťovú masku, ktorú naneste na tvár a dekolt. Po úplnom uschnutí masku zmyte. Účinky masky môžete modifikovať tým, že pridáte malé množstvo niektorého z bioinformačných krémov Energy. Hustú kašu z Cytosanu Inovum je možné použiť všade tam, kde došlo k intenzívnemu poškodeniu kože (popáleniny, odreniny, zasiahnutie dráždivou látkou). Výživa pre rastliny: Ak rozpustíme kapsulu v niekoľkých litroch vody, môžeme blahodárne účinky humátov dopriať aj rastlinám. Pravidelným zalievaním sa dá zvýšiť nielen výnos, ale aj kvalitu pestovaných plodín a ich odolnosť voči plesniam. Z jednej kapsule sa dá pripraviť hodnotné hnojivo pre všetky izbové rastliny. Pre zvieratá: Cytosan Inovum je prípravok, ktorý môžete bez obáv podávať svojmu domácemu miláčikovi. Možno ho použiť pre zvyšovanie energie chovných zvierat.

Balenie: 2x90 kapsúl

Upozornenie: Cytosan: Doplnok stravy. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Je nevyhnutné zvýšiť príjem tekutín a neužívať prípravok trvalo. Pri maximálnom dávkovaní odporúčame dodržiavať rannú toaletu vzhľadom na možnosť redšieho črevného obsahu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Cytosan Inovum: Doplnok stravy. Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Je nevyhnutné zvýšiť príjem tekutín a neužívať prípravok trvalo. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu a tmen pri teplote 10-25 ° C. Chráňte pred mrazom.

Začiatkom 90. rokov založená česká spoločnosť ENERGY predstavuje dnes nadnárodné zoskupenie združujúce pod svojím názvom pobočky a zastúpenia v rôznych častiach sveta. Výrobky spoločnosti Energy sú vyrobené z vysoko účinných, zaručene prírodných produktov, zostavených podľa princípov starej čínskej medicíny, avšak s využitím najnovších poznatkov fytoterapie, homeopatie, kryštáloterapie a biorezonancie. Prostredníctvom vlastného výskumu zaručuje značka Energy zákazníkom čo možno najkvalitnejšie a najčistejšie výrobné postupy a v tomto smere sa už dnes radí k svetovej špičke. Po ošetrení týmito produktmi je pleť dobre zásobená kyslíkom a pestrou paletou minerálov, vitamínov a celým radom biologických látok so silným regeneračným a vitalizujúcim účinkom na bunky kože.

Dodávateľ: ENERGY GROUP, a.s., Trójska 201/39, 171 00 Praha 7

Napísať recenziu

Energy Cytosan + Cytosan Inovum 180ks

Energy Cytosan + Cytosan Inovum 180ks

Doplnky stravy. Cytosan je bioinformačný širokospektrálny regeneračný prípravok s obsahom prírodných látok a informácií rastlín a minerálov, ktorý neobsahuje žiadne konzervačné látky ani syntetické farbivá a cukry. Cytosan Inovum je bioinformačný širokospektrálny regeneračný prípravok s obsahom zmesi humínových látok, silymarínu, kyseliny jantárovej a zeleného ílu.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.