Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Starlife OREGANO 60 tobolek

Výpredaj!

Oregano Star 60 tobolek Zväčšiť
Výživový doplnok.

22,50 € s DPH

-11,50 €

34,00 € s DPH

Starlife

Dostupnosť: Na dotaz

Oregano AV obsahuje bylinu pamajorán, ktorá bola oddávna považovaná za vynikajúcu liečivú rastlinu. Hippokrates ju pokladal za prostriedok na posilnenie nervov a pľúc. Pamajorán - oregano pomáha navodiť, ako už názov napovedá, dobrú myseľ, ktorá je toľko potrebná v našom dennom živote. Pamajorán dokáže pomôcť zlepšiť trávenie, funkciu žlčníka, a pečene. Obsahuje karvakrol s miernymdezinfekčným účinkom, čo sa prejaví blahodárne na zlepšenie funkcie dýchacích ciest, zvlášťpri kašli. Má antioxidačné účinky, bojuje proti účinkom voľných radikálov a pôsobí na zachovanie celkovej obranyschopnosti organizmu. Priaznivo ovplyvňuje činnosť srdca a pomáha udržiavať pružnosť a pevnosť kapilár ciev. Podporuje správnu hladinu krvného tlaku. Čaj z pamajoránu má ľahko sedatívne účinky a zlepšuje kvalitu spánku.
Zloženie 1 mäkkej kapsuly: Oregano, extrakt z vňate 10:1 v panenskom olivovom oleji (Origanum vulgare) 1.500 mg. Želatínová kapsula. 
Odporúčané dávkovanie: 1 mäkká kapsula denne.
Obsah: 60 sfg
Upozornenie: Výživový doplnok. Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Výrobok sa nesmie používať, ako náhrada rozmanitej stravy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Skladujte mimo dosahu malých detí! Skladujte a po otvorení uchovávajte na suchom a tmavom mieste. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného údajom EXP na hornej strane obalu. 

Filozofiou Spoločnosti STARLIFE je si nebol Ludo zdravšiu a kvalitnejšími cestu životom. Zakladateľom a majiteľom Spoločnosti Starlife je Robert Změlík, olympijský víťaz v desaťboji z Barcelony, ktory sa na základe vlastných úspešných skusenost rozhodol vytvoriť široký sortiment účinných doplnkovú stravu. Produkty ŠÚ určené pre každého, kto si chce udrží Dobrú kondíciu, silu a vytrvalosť, kto si chce cielene uchovať skvelé zdravím a zlepšiť životné štýl seba ai svojim blízkym. Špičková kvalita produktov Spoločnosti Starlife je založená na unikátnej technológie spracovaním, ktora zaručujú maximálnu vstrebateľnosť obsiahnutých Latok (92-95%). Pre pulovr nebo vesta produkty je charakteristická vysoká účinnosť bez Nežiaduci vedľajších účinkovať a rýchly nástup účinkovať. Na Užívaním produktov nevzniká návyk. S pomocou produktov Spoločnosti Starlife dokáže Ľudský organizmus dosiahnuť harmóniu vo vsetkych Troch oblastiach - fyzickej, psychickej a emocionálnej. Základná rada produktov je zloženie z prírodných ingredienciám, ktorych dokonalá vyváženosť bola overená storočnými skusenost filozofia činskej dynastie Ming a umocnená východnej múdrosti, s poznatkami Najnovší vedeckých štúdií. Účinky produktov ŠÚ dlhotrvajúce a pretrvávajú ai po skončení ich používaním. Užívaním produktov Spoločnosti Starlife sa organizmus doslova Nabite energiu.

Dodávateľ: STARLIFE s.r.o., Husovo námestie 1702, 253 01, Hostivice

Napísať recenziu

Starlife OREGANO 60 tobolek

Starlife OREGANO 60 tobolek

Výživový doplnok.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.