Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Superionherbs Silybin Phytosome 90 kapsúl

Slevový kupón 2%: při koupi 2 a více produktů firmy Superionherbs: kód: Superionherbs2

Superionherbs Silybin Phytosome 90 kapsúl Zväčšiť
Výživový doplnok.

30,00 € s DPH

Superionherbs

Dostupnosť: Skladom

Silybín je hlavnou účinnou zložkou silymarínu, ktorý sa získava zo semien pestreca mariánskeho. Pestrec mariánsky podporuje normálnu funkciu pečene, pomáha chrániť pečeňové bunky pred oxidačným stresom, prispieva k detoxikácii pečene, pomáha udržiavať normálnu funkciu pečene, pomáha podporovať trávenie a čistenie tela. Cholín prispieva k udržaniu normálnej funkcie pečene ak normálnemu metabolizmu lipidov.
Silybin® Phytosome® Power Complex je patentovaná forma silybínu naviazaného na komplex fosfolipidov s klinicky preukázanou zvýšenou vstrebateľnosťou a biologickou dostupnosťou. Patentovaná forma Silybin Phytosome Patentovaná technológia Phytosome® do fosfolipidového prípravku zabuduje účinnú zložku z pestreca mariánskeho.

Phytosome® technológia zvyšuje využiteľnosť silybínu 5x oproti štandardným extraktom silymarínu.

Technológia Phytosome® čerpá energiu z presvedčenia, že napodobňovanie prírody, jej pretvorenie vedeckými mozgami zostavením procesov a princípov v laboratóriu, je prostriedkom, ako dosiahnuť prínosy v podobe racionalizácie, zjednodušenia, udržateľnosti, znášanlivosti a bezpečnosti pre človeka.

Phytosome® technológia zvyšuje využiteľnosť silybínu 5x oproti štandardným extraktom silymarínu.

Zloženie: 180 mg Silibyn Phytosome® Complex (patentovaná zmes extraktu pestreca mariánskeho a fosfatidylcholínu), 370 mg inulín

Balenie: 90 kapsúl x 550 mg čistá hm. extraktu 49,5 g, 100% čisté extrakty, neobsahuje plnidlá ani konzervačné látky, rastlinné kapsuly – vhodné pre vegetariánov a vegánov.

Dávkovanie: 1-2 kapsule denne, vrecku užívajte najlepšie s jedlom a dostatočne zapite.

Upozornenie: Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené pre deti do 3 rokov. Ukladať mimo dosahu detí. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C

Sme zastúpením britskej spoločnosti Pharmacopea Ltd. Naša extrakty z medicinálnych húb pochádzajú z plantáží liečivých rastlín v oblastiach, ktoré sú vďaka čistote prírodného prostredia na zozname UNESCO - v Číne a v Tibete, v oblasti Third Pole, Tibetan Plateau. Surovina pre Chitomax pochádza z čistých oblastí polárneho kruhu, konkrétne z Grónska. Suroviny pre Fenuprim potom z Izraela. Tieto prvotriedne suroviny sa spracovávajú pomocou najmodernejších technológií. Výsledkom sú vysoko kvalitné produkty so silnou účinnosťou.

Dodávateľ: PHARMACOPEA CZ s.r.o. - zastúpenie Pharmacopea Ltd. pre SR, Medziľahlá 326/1, 19000, Praha

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Superionherbs Silybin Phytosome 90 kapsúl

Superionherbs Silybin Phytosome 90 kapsúl

Výživový doplnok.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.