Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Cytosan Inovum 90 kapslí 2set

Výpredaj!

Energy Cytosan Inovum Dualpack 180 kapslí Zväčšiť
Doplnok stravy. Cytosan Inovum je bioinformačný širokospektrálny regeneračný prípravok s obsahom zmesi humínových látok, silymarínu, kyseliny jantárovej a zeleného ílu.

59,00 € s DPH

-5,64 €

64,64 € s DPH

Energy

Dostupnosť: Skladom

Cytosan Inovum harmonizuje predovšetkým dráhy hrubého a tenkého čreva, žalúdka, pečene, žlčníka, sleziny a dráhu riadiacu. Má výrazný vplyv na detoxikáciu tráviaceho traktu a zásobenie organizmu minerálmi a stopovými prvkami.
Zloženie v 1 kapsuli: Lignohumát draselný 358.4 mg, Rašelinový humát 50 mg, Zelený íl (Solum fullonum) 50 mg, Silymarín 40 mg, Kyselina jantárová 1,6 mg
Prídavné látky: želatína
Dávkovanie: Užívajte deti 3-6 rokov 1/2 kapsuly denne v teplom čaji sladenom medom. Deti 6-12 rokov 1 kapsula denne. Dospelí a deti od 12 rokov 1-2 kapsule denne, pre rýchlu aktiváciu možno až 3 kapsuly denne. Po 2-4 týždňoch užívania je nutná 1 týždeň pauza. Pre optimálnu účinnosť odporúčame užívať po dobu 2-3 mesiacov. Intenzívna pleťová maska: Rozpustite obsah kapsuly v malom množstve vody alebo prípravku Fytomineral a získate intenzívnu regeneračnú pleťovú masku, ktorú naneste na tvár a dekolt. Po úplnom uschnutí masku zmyte. Účinky masky môžete modifikovať tým, že pridáte malé množstvo niektorého z bioinformačných krémov Energy. Hustú kašu z Cytosanu Inovum je možné použiť všade tam, kde došlo k intenzívnemu poškodeniu kože (popáleniny, odreniny, zasiahnutie dráždivou látkou). Výživa pre rastliny: Ak rozpustíme kapsulu v niekoľkých litroch vody, môžeme blahodárne účinky humátov dopriať aj rastlinám. Pravidelným zalievaním sa dá zvýšiť nielen výnos, ale aj kvalitu pestovaných plodín a ich odolnosť voči plesniam. Z jednej kapsule sa dá pripraviť hodnotné hnojivo pre všetky izbové rastliny. Pre zvieratá: Cytosan Inovum je prípravok, ktorý môžete bez obáv podávať svojmu domácemu miláčikovi. Možno ho použiť pre zvyšovanie energie chovných zvierat.
Balenie: 2x90 kapsúl
Upozornenie: Doplnok stravy. Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Je nevyhnutné zvýšiť príjem tekutín a neužívať prípravok trvalo. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu a tmen pri teplote 10-25 ° C. Chráňte pred mrazom.

Začiatkom 90. rokov založená česká spoločnosť ENERGY predstavuje dnes nadnárodné zoskupenie združujúce pod svojím názvom pobočky a zastúpenia v rôznych častiach sveta. Výrobky spoločnosti Energy sú vyrobené z vysoko účinných, zaručene prírodných produktov, zostavených podľa princípov starej čínskej medicíny, avšak s využitím najnovších poznatkov fytoterapie, homeopatie, kryštáloterapie a biorezonancie. Prostredníctvom vlastného výskumu zaručuje značka Energy zákazníkom čo možno najkvalitnejšie a najčistejšie výrobné postupy a v tomto smere sa už dnes radí k svetovej špičke. Po ošetrení týmito produktmi je pleť dobre zásobená kyslíkom a pestrou paletou minerálov, vitamínov a celým radom biologických látok so silným regeneračným a vitalizujúcim účinkom na bunky kože.

Dodávateľ: ENERGY GROUP, a.s., Trójska 201/39, 171 00 Praha 7

Napísať recenziu

Energy Cytosan Inovum 90 kapslí 2set

Energy Cytosan Inovum 90 kapslí 2set

Doplnok stravy. Cytosan Inovum je bioinformačný širokospektrálny regeneračný prípravok s obsahom zmesi humínových látok, silymarínu, kyseliny jantárovej a zeleného ílu.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.