Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Visage balance 50 ml

Výpredaj!

Energy Visage balance 50 ml Zväčšiť
Prírodné upokojujúci maska ​​pre všetky typy pleti. Vhodná predovšetkým pre veľmi citlivú, prekrvenú, kuperóznu a problematickú pleť.

17,90 € s DPH

-1,10 €

19,00 € s DPH

Energy

Dostupnosť: Skladom

Prírodné upokojujúci maska ​​pre všetky typy pleti.

Vhodná predovšetkým pre veľmi citlivú, prekrvenú, kuperóznu a problematickú pleť. Maska urýchľuje hojenie, mineralizuje a vyživuje pleť. Odstraňuje odumreté bunky, zmierňuje opuchy. Zosvetľuje pigmentové škvrny a vyrovnáva farebné rozdiely pleti. Pleť je po použití vypnutá, hebká a svieža.

Táto maska ​​rozširuje komplexnú starostlivosť o pleť a je vhodná ku kombinácii so všetkými terapeutickými krémy, aj kozmetickými krémy Renove. Výborné účinky boli tiež zaznamenané pri spoločnom pôsobení s Dermaton gélom.

Aplikácia: Rýchly účinok pre vypnutie pleti: naneste veľmi malé množstvo (1 kávovú lyžičku) Visage balance masky na očistenú a arganovým, mandľovým, alebo marhuľovým olejom ošetrenú pleť. Nechajte pôsobiť 5-10 minút. Následne masku oroste vodou alebo Visage water, zľahka rozmasírujte na hladkú kašičku a zmyte. Pleť ošetrite niektorým z krémov Beauty Energy. MASKA NA MIERU: Každý si nájde vlastnú obľúbenú variantu masky na mieru - máme pre Vás 11 tipov, pre každú pleť. Množstvo Visage balance veľkosti lieskového orieška zmiešajte v pomere 1: 1 s vybraným krémom (pozri tabuľku) a pridajte asi 3 dávky Visage water, umiešame hladkú kašičku. Rozotrite ju v tenkej vrstve na očistenú pleť. Nechajte pôsobiť 10-15 minút. Zmývajte rovnakým spôsobom ako masku pre rýchlu aplikáciu.

Účinné ingrediencie: Francúzsky biely íl, hydrolát geránia a slamienky, olej z Pistacia lentiscus, zinok, extrakt z Cistus ladanifer, prírodné silice z harmančeka modrého, slamienky, cistu a geránia.

Zloženie: Kaolín, Helichrysum italicum Flower Water, Pelargonium graveolens Flower Water, Tocopheryl Acetate, Cistus Ladaniferus Leaf / Stem Extract, Lauryl Glucoside, Pistacia lentiscus Seed Oil, Xanthan Gum, Parfum, Zinc gluconate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Spôsob skladovania: Uchovávajte v suchu, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, pri teplote 10-25 ° C. Chráňte pred mrazom. Ukladajte mimo dosahu detí.

Balenie: 50 ml

Minimálna trvanlivosť: Spotrebujte najlepšie do dátumu vyznačeného na obale.

Začiatkom 90. rokov založená česká spoločnosť ENERGY predstavuje dnes nadnárodné zoskupenie združujúce pod svojím názvom pobočky a zastúpenia v rôznych častiach sveta. Výrobky spoločnosti Energy sú vyrobené z vysoko účinných, zaručene prírodných produktov, zostavených podľa princípov starej čínskej medicíny, avšak s využitím najnovších poznatkov fytoterapie, homeopatie, kryštáloterapie a biorezonancie. Prostredníctvom vlastného výskumu zaručuje značka Energy zákazníkom čo možno najkvalitnejšie a najčistejšie výrobné postupy a v tomto smere sa už dnes radí k svetovej špičke. Po ošetrení týmito produktmi je pleť dobre zásobená kyslíkom a pestrou paletou minerálov, vitamínov a celým radom biologických látok so silným regeneračným a vitalizujúcim účinkom na bunky kože.

Dodávateľ: ENERGY GROUP, a.s., Trójska 201/39, 171 00 Praha 7

Napísať recenziu

Energy Visage balance 50 ml

Energy Visage balance 50 ml

Prírodné upokojujúci maska ​​pre všetky typy pleti. Vhodná predovšetkým pre veľmi citlivú, prekrvenú, kuperóznu a problematickú pleť.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.