Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

HERBADENT bylinná zubná pasta 100 g

Výpredaj!

HERBADENT bylinná zubná pasta 100 g Zväčšiť
HERBADENT bylinná zubná pasta s fluórom dôkladne čistí zuby od zubného povlaku a súčasne šetrne stará o ďasná a sliznice dutiny ústnej. Vyrábame ju v Prahe podľa tradičnej receptúry, bez pridania chemických farbív a penidiel.

4,75 € s DPH

-1,88 €

6,63 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

Bylinná zubná pasta s fluórom Herbadent pomáha starať sa o zuby, ďasná a sliznice v ústnej dutine.

Jej základ tvorí unikátna a klinicky testovaná receptúra, ktorá v sebe kombinuje výťažky zo siedmich liečivých bylín. Extrakt repíka, harmančeka, šalvie a nátržníka dodáva paste jej liečivé účinky napomáhajúce boju proti zápalu ďasien, krvácania a paradontóze. Mätová, klinčeková a feniklová silica prepožičiava paste Herbadent jedinečnú vôňu a sviežosť.

Obsah fluoridu sodného znižuje riziko vzniku zubného kazu a stará sa o zdravie a pevnosť zubnej skloviny. Jemné abrazívne častice pasty pomáhajú mechanicky odstrániť bakteriálny zubný povlak.

Pasta neobsahuje zbytočné chemické prímesi, ako napríklad hojne používaný SLS (Sodium Lauryl Sulphate), ale iba penidlá na prírodnej báze.

Pastu odporúčame používať v kombinácii s jemnými zubnými kefkami Herbadent. Nezabúdajte, že žiadna zubná pasta nemôže nahradiť význam mechanického čistenia zubov a ďasien pomocou zubnej kefky.

Indikácie: vhodné na každodenné použitie aj na pravidelnú ústnu hygienu pri zápaloch ďasien, krvácaní alebo parodontóze.

Správne čistenie zubov: Čistite si zuby minimálne dvakrát denne po jedle kvalitnou zubnou kefkou a dostatočným množstvom zubnej pasty. Kefku priložte k ďasnám pod uhlom 45 stupňov. Pomocou malých vibračných pohybov zotrite nečistoty od koreňa ku korunke zubov. Nezabudnite na očistenie vnútornej strany zubov a hryzacích plôch stoličiek. Zubnú kefku vymeňte ihneď, akonáhle javia známky opotrebenia, najneskôr však po troch mesiacoch používania. Pre zdravé zuby a ďasná používajte zubnú kefku s rovno strihanými štetinami – jemnými alebo veľmi jemnými. Nezabúdajte na pravidelnú návštevu Vášho zubného lekára raz za pol roka a preventívne ošetrenie u dentálnej hygieničky.

Zloženie: Glycerín, Hydrated Silica, Aqua, PEG-32, Herbadent Herbal Extract (Alcohol Denat., Agrimonia Eupatoria Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Potentilla Erecta Root Extract), Sodium Benzoate, Sodium Sweetalmond , Mentha Piperita Oil, Hydroxyetylcellulóza, Sodium Fluoride, Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Sodium Saccharin, Eugenol, Limonene

Balenie: 100 g

HERBADENT ponúka kompletný rad produktov vyrobených z bylín na prevenciu zubného kazu a zápalov v ústnej dutine. Korene Herbadentu siahajú do predminulého storočia. Základ dnešných dentálnych prípravkov pochádza zo šesťdesiatych rokov 20. storočia. A súčasné storočie venujeme využitiu tohto osvedčeného bylinného základu. Pre modernú starostlivosť o zdravé ústa.

Dodávateľ: Herbai a.s., Údolná 212/1, Braník, 147 00 Praha 4

Napísať recenziu

HERBADENT bylinná zubná pasta 100 g

HERBADENT bylinná zubná pasta 100 g

HERBADENT bylinná zubná pasta s fluórom dôkladne čistí zuby od zubného povlaku a súčasne šetrne stará o ďasná a sliznice dutiny ústnej. Vyrábame ju v Prahe podľa tradičnej receptúry, bez pridania chemických farbív a penidiel.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.