Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Bach Topol osika (Aspen) 20 ml

Výpredaj!

Topol osika (Aspen) 20 ml Zväčšiť
Doplnok stravy.

14,80 € s DPH

-1,70 €

16,50 € s DPH

Bach

Dostupnosť: Skladom

Zloženie: Brandy 40% (99,6%), Topoľ osika (0,4%)
Dávkovanie: Liečebná fľaštička je najekonomickejším spôsobom dlhodobého užívania esencií. Vezmite si akúkoľvek kvapkacou fľaštičku s objemom asi 30 ml. Môže byť ako z umelej hmoty, alebo zo skla. Materiál fľaštičky skutočne neovplyvňuje účinnosť esencií. Do fľaštičky nakvapkajte 2 kvapky od každej zvolenej esencie, ktorú potrebujete (maximálne však 6 až 7 esencií) a potom ju doplňte čistou pramenitou vodou (bez bubliniek, nevhodná je voda z vodovodu a destilovaná voda). Ak potrebujete dlhší čas užívať Krízovú esenciu (Rescue Remedy), dáte jej do fľaštičky 4 kvapky. Ak chcete, môžete fľaštičku pretrepať. Z takto pripravenej fľaštičky budete užívať aspoň 4x denne 4 kvapky buď priamo do úst alebo do akéhokoľvek nápoja (môže byť teplý, studený, alkoholický či nealkoholický). Ak pocítite potrebu užívať je častejšie, samozrejme môžete. A keďže sa vyrábajú z nejedovatých rastlín, nehrozí predávkovanie ani žiadne vedľajšie účinky. Bachove kvetové esencie môžete tiež používať iba na prechádzajúce nálady. Po identifikácii vašej nálady a esencie, ktorá vám ju pomôže uzdraviť, si nakvapkáte 2 kvapky (4 kvapky v prípade Krízové ​​esencie) do akéhokoľvek nápoja a budete upíjať tak dlho, kým nálada nezmizne.
Balenie: 20 ml
Upozornenie: Doplnok stravy. Nevhodné pre deti. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí.

ORIGINÁLNY Bachove kvetinové esencie sú vyrábané anglickú homeopatickú firmou Nelsons, s ktorou už Dr. Bach za svojho života spolupracoval a zásoboval ju svojimi materskými tinktúrami. Firma Nelsons, ktorá vlastní oficiálnu licenciu na plnenie a distribuovanie materských tinktúr Originálnych kvetových esencií Dr. Bacha, vyrába ročne milióny fľaštičiek, ktoré sa vyvážajú ďalej do viac ako 70 krajín sveta.

Dodávateľ: Krystal Aquamarin s.r.o., Senovážné náměstí 978/23, 110 00, Praha - Nové Mesto

Napísať recenziu

Bach Topol osika (Aspen) 20 ml

Bach Topol osika (Aspen) 20 ml

Doplnok stravy.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť