Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Zmes éterických olejov Detská 10 ml

Výpredaj!

Nobilis Tilia Směs éterických olejů Dětská 10 ml Zväčšiť
Uvoľňuje napätie, podporuje pozitívne naladenie a zdravý spánok, má čistiace a protizápalové účinky.

11,63 € s DPH

-1,66 €

13,29 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Jemná ovocno-rumančeková vôňa zmesi éterických olejov podporuje deti v ich individuálnej ceste životom. Pretvára všetko, čo deti za deň prežijú do pozitívnych životných skúseností, posilňuje ich schopnosť radovať sa z úspechov a učiť sa z neúspechov. Pomáha im nachádzať svoje vlastné hranice, vyrovnať sa so zmenami a podporuje zdravú komunikáciu. Na fyzickej úrovni má zmes protiinfekčné, protizápalové a analgetické účinky najmä na tráviaci a dýchací systém, je vhodná pri prechladnutí aj ako univerzálny zmes do detských ordinácií, škôl a škôlok. Uvoľňuje napätie a zlosť, podporuje hravosť, dodáva radosť a optimizmus, zároveň však prináša vnútorné upokojenie a umocňuje zdravý spánok. Harmonizačné účinky zmesi môžu deti sprevádzať už od 9. týždňa veku.
Zloženie: Lavandula Angustifolia Oil (éterický olej z levandule lekárskej), Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (éterický olej pomarančový sladký), Citrus Nobilis Oil (éterický olej mandarínkový), Cymbopogon Martini Oil (éterický olej Palmorůžová), Eucalyptus citriodora Leaf Oil (éterický olej eukalyptus citronovonný), Anthemis Nobilis Flower Oil (éterický olej z kvetov rumančeka rímskeho), Citronellol *, Geraniol *, Limonene *, Linalool *. - prírodného pôvodu
Použitie: Pridajte 3-5 kvapiek do vody v aromalampe alebo požadovaný počet kvapiek do difuzéru, inhalačné tyčinky alebo na neglazovanú keramiku. Môžete použiť tiež k priamej inhalácii z fľaštičky alebo vreckovky. Nepoužívajte neriedené na pokožku, chráňte oči a chráňte pred deťmi.
Balenie: 10 ml

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Zmes éterických olejov Detská 10 ml

Nobilis Tilia Zmes éterických olejov Detská 10 ml

Uvoľňuje napätie, podporuje pozitívne naladenie a zdravý spánok, má čistiace a protizápalové účinky.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť